La cuisine du Restaurant el Forn « Cal Moixó » est une cuisine qui soigne les plats jusque dans les moindres détails tout en mélangeant cuisine traditionnelle et signature.
La nostra cuina treballa amb els productes que ens ofereix la terra en funció de cada estació de l’any. Durant la temporada del bolet s’ofereix el menú degustació de la cuina del bolet on tots els nostres plats estan fets i pensats per a degustar els diferents tipus de bolets més apreciats que ens ofereixen els boscos del nostre entorn.
Tots els nostres plats es poden maridar amb una carta de vins on hi destaquen vins de viticultura ecològica o de petites bodegues entre molts d’altres. De la nostra cuina en destaquen també els postres del Quim; per la seva originalitat i elaboració. En Quim s’ha format en escoles com l’Espai Sucre fent monogràfics de pastisseria i xocolates on ha après a treballar la xocolata amb molta precisió i dedicació.
Butlletí Si vols rebre ofertes exclusives, sorteigs, agenda destacada i molt més, subscriu-te al nostre butlleí.
Nous vous informons que l'ASC (Responsable du traitement) traitera vos données personnelles dans le but d'envoyer des informations sur les expériences qui vous intéressent. Vous pouvez exercer les droits d'accès, de rectification, de suppression, d'opposition au traitement et demander la limitation du traitement en contactant l'AVP. Plus d'informations sur le traitement des données et l'exercice des droits dans notre Politique de protection des données.