La cocina del Restaurante el Forn Cal Moixó es una cocina que mima los platos hasta el último detalle mezclando la cocina tradicional y la cocina de autor.
La nostra cuina treballa amb els productes que ens ofereix la terra en funció de cada estació de l’any. Durant la temporada del bolet s’ofereix el menú degustació de la cuina del bolet on tots els nostres plats estan fets i pensats per a degustar els diferents tipus de bolets més apreciats que ens ofereixen els boscos del nostre entorn.
Tots els nostres plats es poden maridar amb una carta de vins on hi destaquen vins de viticultura ecològica o de petites bodegues entre molts d’altres. De la nostra cuina en destaquen també els postres del Quim; per la seva originalitat i elaboració. En Quim s’ha format en escoles com l’Espai Sucre fent monogràfics de pastisseria i xocolates on ha après a treballar la xocolata amb molta precisió i dedicació.
Butlletí Si vols rebre ofertes exclusives, sorteigs, agenda destacada i molt més, subscriu-te al nostre butlleí.
Les informamos que el ASC (Responsable del tratamiento) tratará sus datos personales con fines de envío de la información sobre experiencias de su interés. Pueden ejercerse los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición al tratamiento y solicitud de la limitación del tratamiento dirigiéndose a la AVP. Más información sobre el tratamiento de datos y el ejercicio de derechos en la nuestra Política de protección de datos.