The kitchen at Restaurant el Forn «Cal Moixó» is a kitchen that pampers the dishes down to the last detail while mixing traditional and signature cuisine.
La nostra cuina treballa amb els productes que ens ofereix la terra en funció de cada estació de l’any. Durant la temporada del bolet s’ofereix el menú degustació de la cuina del bolet on tots els nostres plats estan fets i pensats per a degustar els diferents tipus de bolets més apreciats que ens ofereixen els boscos del nostre entorn.
Tots els nostres plats es poden maridar amb una carta de vins on hi destaquen vins de viticultura ecològica o de petites bodegues entre molts d’altres. De la nostra cuina en destaquen també els postres del Quim; per la seva originalitat i elaboració. En Quim s’ha format en escoles com l’Espai Sucre fent monogràfics de pastisseria i xocolates on ha après a treballar la xocolata amb molta precisió i dedicació.
Butlletí Si vols rebre ofertes exclusives, sorteigs, agenda destacada i molt més, subscriu-te al nostre butlleí.
We inform you that the ASC (Responsible for the treatment) will process your personal data for the purpose of sending information about experiences of your interest. You can exercise the rights of access, rectification, deletion, opposition to the treatment and request the limitation of the treatment by contacting the AVP. More information on data processing and the exercise of rights in our Data protection policy.