The Ca l’Amador Restaurant was inaugurated on July 7, 2000. Located in Josa de Cadí, one of the few towns that are inside the Cadí Moixeró Natural Park, Diego and his parents (Diego and Virginia) began a new project for their lives and began the history of Restaurant de Ca the Lover
Cal dir que la família sempre ha tingut un vincle molt gran amb Josa de Cadí: la casa pairal on es troba situat el restaurant era dels avis i per tant aquesta zona no els hi és desconeguda.
El Diego, que desde petit tenia clar que volia ser cuiner i tenir un restaurant a Josa, va estudiar 5 anys hosteleria i va continuar l’aprenentge durant 5 anys més adquirint experiència en grans restaurants, fins que amb 22 anys va obrir aquest restaurant amb els seus pares, els quals havien tingut tota la vida botigues de pesca salada.
Des del primer moment en Diego va apostar per una cuina molt personal sense oblidar mai el lloc ni el sabor que implica estar situat als Pirineus. I des del 2012 el Roger ha unit les seves ganes i la seva força al projecte de Ca l’Amador, el Roger també va estudiar 3 anys hosteleria i durant 5 anys ha estat aprenent en grans restaurants, el seu vincle amb Josa també li ve de petit, els pares del Roger fan el fabulós formatge d’Ossera i cal dir que el seu primer treball va ser amb 16 anys a Ca l’Amador.
Així, i com podreu veure, la cuina de Ca l’Amdor és PERSONAL, ATREVIDA, RESPETUOSA, CURIOSA I TRADICIONAL!!!
Butlletí Si vols rebre ofertes exclusives, sorteigs, agenda destacada i molt més, subscriu-te al nostre butlleí.
We inform you that the ASC (Responsible for the treatment) will process your personal data for the purpose of sending information about experiences of your interest. You can exercise the rights of access, rectification, deletion, opposition to the treatment and request the limitation of the treatment by contacting the AVP. More information on data processing and the exercise of rights in our Data protection policy.