La cuina del Restaurant el Forn «Cal Moixó» és una cuina que mima els plats fins a l’últim detall tot mesclant la cuina tradicional i la cuina d’autor.
La nostra cuina treballa amb els productes que ens ofereix la terra en funció de cada estació de l’any. Durant la temporada del bolet s’ofereix el menú degustació de la cuina del bolet on tots els nostres plats estan fets i pensats per a degustar els diferents tipus de bolets més apreciats que ens ofereixen els boscos del nostre entorn.
Tots els nostres plats es poden maridar amb una carta de vins on hi destaquen vins de viticultura ecològica o de petites bodegues entre molts d’altres. De la nostra cuina en destaquen també els postres del Quim; per la seva originalitat i elaboració. En Quim s’ha format en escoles com l’Espai Sucre fent monogràfics de pastisseria i xocolates on ha après a treballar la xocolata amb molta precisió i dedicació.
Butlletí Si vols rebre ofertes exclusives, sorteigs, agenda destacada i molt més, subscriu-te al nostre butlleí.
Els informem que l'ASC (Responsable del tractament) tractarà les seves dades personals amb finalitats d'enviament de la informació sobre experiències del seu interès. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l'AVP. Més informació sobre el tractament de dades i l'exercici de drets a la nostra Política de protecció de dades.